Lokal erfaring siden 1976

Vi løser opgaver for både private, virksomheder og institutioner

Ring idag på telefon: 49 21 88 37

​Snerydning og saltning med små og store maskiner

​Hos Finn Durafour & Søn ApS tilbyder vi snerydning og saltning for blandt andet institutioner, virksomheder samt grundejer- og boligforeninger. Vi holder til i Helsingør Kommune, hvor vi råder over både små og store maskiner til snerydning og saltning.

Få en fast aftale med effektiv saltning og snerydning

Vi udfører typisk snerydning og saltning i faste aftaler, som bliver individuelt aftalt, men vi kan også tilbyde kortere aftaler i forbindelse med ferie, orlov og ubesatte stillinger. Vi har professionelle maskiner, så vi hurtigt og effektivt kan udføre snerydningen og saltningen. Derved undgår I at skulle tænke på materiel og mandskab.

Behovet for snerydning og saltning opstår typisk tidligt om morgenen, men også i weekender og på helligdage. Det kan være uhensigtsmæssigt for især mindre virksomheder, men også for mindre grundejer- og boligforeninger. Pludselig bruger medarbejderne tiden på at rydde sne og at salte frem for at udføre de egentlige arbejdsopgaver.

Vi har over 40 års erfaring inden for branchen, og du kan med fordel kontakte os, hvis du gerne vil benytte en lokal vognmand, som overholder alle regler og aftaler. Derved får I tryghed og sikkerhed for, at snerydningen og saltningen bliver udført ordentligt.

Få et uforpligtende tilbud på rydning af sne

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på saltning og snerydning i områderne omkring Humlebæk, Hellebæk & Helsingør, kan du ringe til os på telefon 49 21 88 37 for at høre mere om vores løsninger og for at drøfte jeres individuelle ønsker og behov.

Finn Durafour & Søn ApS

Cvr: 27711170

Ring på telefon:

+45 49 21 88 37

Like os på Facebook

Klik her »