Lokal erfaring siden 1976

Vi løser opgaver for både private, virksomheder og institutioner

Ring idag på telefon: 49 21 88 37

Entreprenør til udgravninger og transportopgaver

Hos ​ har vi specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark altid er udstyret med det mest moderne og effektive udstyr til at løse entreprenøropgaver.

​Skal du bruge en entreprenør? Finn Durafour & Søn ApS kan vi klare alt inden for entreprenørarbejde.

​Vores firma er beliggende i Helsingør, men vi har kunder fra hele Sjælland og særligt fra Humlebæk og Hellebæk. Vi er således et entreprenørfirma, der løser alle typer entreprenøropgaver – såvel store som små – og vi anvender altid det mest effektive og moderne udstyr, så vi kan klare din opgave så effektivt og kompetent som muligt.

​Vores opgaver omfatter blandt andet udgravninger til:
​​

  • ​Nybyggeri
  • ​Veje og anlæg
  • ​Stalde og gylletanke
  • ​Markdræn
  • ​Rør og kabler.

Ydermere har vi containere og lastbiler til transport af alt fra grus og jord til byggeaffald. Endelig tilbyder vi sortering af materialer til for eksempel forbrænding og genbrug ved nedbrydningsopgaver. Kort sagt er vi et entreprenørfirma, der vil kunne klare alt det grove arbejde for dig.

Erfaren og professionel entreprenør til såvel store som små opgaver

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi vil således kunne klare al slags entreprenørarbejde for dig. Vores maskinpark er nemlig altid udstyret med yderst effektivt og moderne udstyr, som er lavet til at kunne løse alle typer entreprenøropgaver.

​Det betyder, at vi er i stand til at kunne hjælpe dig med sortering af materialer samt transport- og  udgravningsopgaver. Vi har desuden mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har set stort set det hele før.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Leder du efter en kompetent entreprenør, der vil kunne være behjælpelig med entreprenørarbejde, og som har en maskinpark udstyret med effektivt udstyr?

​Kontakt os allerede i dag for et fordelagtigt tilbud, eller hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig. Ring til os på telefon 49 21 88 37, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.  

Finn Durafour & Søn ApS

Cvr: 27711170

Ring på telefon:

+45 49 21 88 37

Like os på Facebook

Klik her »